AnaSayfa / Genel / Kahve falında marul yeşillik görmek

Kahve falında marul yeşillik görmek

Kahve falında marul yeşillik görmek büyük bir ilgi ve değer göreceğine, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, geçim derdinin baş göstermeyeceğine, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına inanılır.

Kahve falında marul yeşillik gördüyseniz:

  • Bekar bir ikizseniz, arzuladığınız gibi yürümeyen bir ilişkiniz hakkında sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında marul ve yeşillik görmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil marul almak hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil soğan marul görmek ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına yorulur.

Kahve falında marul yeşil soğan görmek çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil marul yemek iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine yorulur.

Kahve falında yeşil marul görmek hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil soğan ve marul görmek yaşamına heyecan ve renk geleceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşillik marul görmek silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, ona şifa olmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir