AnaSayfa / Genel / Kahve falında marul ekmek

Kahve falında marul ekmek

Kahve falında marul ekmek kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında marul ekmek gördüyseniz:

  • İşleri daha da hızlandırmak çekiciliğinizi kullanmanız gerekebilir.

Kahve falında marul ekmek görmek iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında marul ekmek çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında tarlaya marul ekmek ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına tabir olunur.

Kahve falında toprağa marul ekmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında marul salatası yapmak olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında topraktan marul çıkarmak daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında marul görmek düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında böcekli marul görmek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir