AnaSayfa / Genel / Kahve falında martı eti yemek

Kahve falında martı eti yemek

Kahve falında martı eti yemek çok kötü olaylar yaşayacağına, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına rivayet eder.

Kahve falında martı eti yemek gördüyseniz:

  • Diyalog kurmanın kolaylaşmaya başladığını görebilirsiniz.

Kahve falında martı eti yemek eski huzurun yeniden sağlanacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına işarettir.

Kahve falında deniz ve martı görmek yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında beyaz martılar görmek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, onu isyan noktasına getireceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz martı görmek bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına yorulur.

Kahve falında martı sevmek hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, başarısının ve kazancının sürekli olacağına delalettir.

Kahve falında uçan martı görmek yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük martı görmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evde martı görmek hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir