AnaSayfa / Genel / Kahve falında martı beslemek

Kahve falında martı beslemek

Kahve falında martı beslemek başka kimselere de yardım edeceğine, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına delalettir.

Kahve falında martı beslemek gördüyseniz:

  • Dışarıdan bakıldığında güzel bir resim veren fikir, plan ya da projeler asında içten içe içinizi kemiriyor olabilir.

Kahve falında martı beslemek de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz martılar görmek mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında martı saldırısı görmek çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında martı pisliği görmek maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında ördek veya martı yumurtası görmek bazı ürünlerin piyasada azalacağına, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında evin içinde martı görmek başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında martı öldürmek daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz martı görmek işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir