AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah martı görmek

Kahve falında siyah martı görmek

Kahve falında siyah martı görmek girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, işyerini kapatacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında siyah martı gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle zaman geçirin.

Kahve falında siyah martı görmek kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına delalettir.

Kahve falında martı pisliği görmek zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine alamet eder.

Kahve falında uçan martı görmek büyük maddi kazanç elde edileceğine, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında martı sesi duymak fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Kahve falında martı öldürmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına delalet eder.

Kahve falında martı yakalamak sağlığına kavuşacağına, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına işarettir.

Kahve falında martı yavrusu görmek talihinizin artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü martı görmek neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir