AnaSayfa / Genel / Kahve falında askerin koruduğunu görmek

Kahve falında askerin koruduğunu görmek

Kahve falında askerin koruduğunu görmek iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan fal sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, böyle işlere kalkışacağına, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren fal sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında askerin koruduğunu gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmamanız durumunda bazı kişiler kişisel sorunlar yaşamınıza neden olabilir.

Kahve falında askerin koruduğunu görmek eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında askerin seni koruduğunu görmek çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğini koruduğunu görmek kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşı korumak gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeği korumak kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine delalettir.

Kahve falında kuzenini korumak temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Kahve falında birinin seni koruduğunu görmek emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına tabir olunur.

Kahve falında başbakanı korumak bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, dikkat çekeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir