AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolma mantı görmek

Kahve falında dolma mantı görmek

Kahve falında dolma mantı görmek işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, koltuğunun yükseleceğine, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, evleneceğinize, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dolma mantı gördüyseniz:

  • Sizi çekemeyen birisinin aleyhinizde önemli faaliyetlere girişmesi olasıdır.

Kahve falında dolma mantı görmek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mantı doldurmak gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında mantı yedirmek işlerin düşeceğine, bol dua edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında etli mantı yemek çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mantı ikram etmek dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine tabir olunur.

Kahve falında mantı yapanı görmek kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına işaret eder.

Kahve falında mantı sıkmak geleceğinizin güzel olacağına, kazançlı bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında mantı çorbası içmek imkânlarının çoğalacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir