AnaSayfa / Genel / Kahve falında mantarlı tırnak görmek

Kahve falında mantarlı tırnak görmek

Kahve falında mantarlı tırnak görmek sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında mantarlı tırnak gördüyseniz:

  • Diğerlerini organize etme yeteneğiniz sizi bile şaşırtabilir.

Kahve falında tırnakta mantar görmek hayır vereceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine işarettir.

Kahve falında tırnak mantarı görmek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mantarlı tırnak görmek sıkıntı yaşanacağına, helal ekmek yiyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mantarlar görmek bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, doktordan doktora koşturacağına delalet eder.

Kahve falında mantar resmi görmek yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, kötü günlerin geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük beyaz mantar toplamak güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında mantar tohumu ekmek yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evde mantar görmek gelişeceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir