AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnakta mantar görmek

Kahve falında tırnakta mantar görmek

Kahve falında tırnakta mantar görmek ihanet dolu bir işe girileceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında tırnakta mantar gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı hareketleri akıl sınırlarını zorlayabilir.

Kahve falında tırnakta mantar görmek düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında tırnak mantarı görmek insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mantarlı tırnak görmek yaşama hevesinden olacağına, hasta ise bakacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz mantar görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı mantar toplamak kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine inanılır.

Kahve falında bacakta mantar görmek istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük beyaz mantar toplamak sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine delalettir.

Kahve falında mantar kızartmak borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir