AnaSayfa / Genel / Kahve falında mantar resmi görmek

Kahve falında mantar resmi görmek

Kahve falında mantar resmi görmek insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, işinden geri kalacağına, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mantar resmi gördüyseniz:

  • Koşullar üzerinde tekrar pazarlık şansınız var.

Kahve falında mantar resmi görmek alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tırnakta mantar görmek hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine inanılır.

Kahve falında vücutta mantar çıktığını görmek önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, fal sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında küflü mantar görmek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına işaret eder.

Kahve falında çok büyük mantar görmek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine delalet eder.

Kahve falında büyük beyaz mantar toplamak söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, evliyseniz eşle iyi geçime alamet etmektedir.

Kahve falında çiğ mantar yemek zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, huzur dolu günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında kuru mantar görmek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir