AnaSayfa / Genel / Kahve falında mantarlar görmek

Kahve falında mantarlar görmek

Kahve falında mantarlar görmek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında mantarlar gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde çok rahat olmamakla birlikte kendi normallerinizdesiniz.

Kahve falında mantarlı yemek borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tarlada mantar toplamak kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında mantarlı tırnak görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mantar patlatmak işlerinde önemli adımlar atacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına alamet eder.

Kahve falında kocaman mantar görmek büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil mantar görmek kötü gününden de geri duracağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında çiğ mantar yemek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında duvarda mantar görmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir