AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnak mantarı görmek

Kahve falında tırnak mantarı görmek

Kahve falında tırnak mantarı görmek huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan fal sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına işarettir.

Kahve falında tırnak mantarı gördüyseniz:

  • Sürekli ödün vererek huzuru sağlamak zor olabilir.

Kahve falında mantarlı tırnak görmek geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına alamet eder.

Kahve falında tırnakta mantar görmek üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tırnak mantarı görmek aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük mantar görmek parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında mantar pişirip yemek hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mantarlar görmek neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında ayak mantar görmek huzurlu bir insan olacağına, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük beyaz mantar toplamak can bulacağına, onu doyasıya yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir