AnaSayfa / Genel / Kahve falında mandalinalar görmek

Kahve falında mandalinalar görmek

Kahve falında mandalinalar görmek iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, başka alanlara yöneleceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, dertlerinin şifasını bulacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mandalinalar gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ya da sevgi içerikli ilişkileriniz çok şey vaat ediyor.

Kahve falında mandalina ağacından mandalina yemek zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine inanılır.

Kahve falında mandalina portakal görmek boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında mandalina kabuğu görmek aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına delalettir.

Kahve falında yerden mandalina toplamak çok büyük mutluluklar duyacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir poşet mandalina görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, dinamik ve neşeli duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında mandalina almak kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mandalina ve elma görmek bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçta mandalina görmek başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir