AnaSayfa / Genel / Kahve falında mandalina görmek

Kahve falında mandalina görmek

Kahve falında mandalina görmek çok sıkıntılı günler yaşayacağına, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, yazgısının güzelleşeceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında mandalina gördüyseniz:

  • Kimseye hayır diyememeniz, size güvenen veya tavsiyelerinize ihtiyacı olan kişilerin fazlalığı zamanınızı azaltıyor.

Kahve falında portakal mandalina yemek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında kocaman mandalina görmek aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine tabir olunur.

Kahve falında mandalina ağacından mandalina toplamak sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına inanılır.

Kahve falında mandalina ağacından mandalina yemek yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, evindeki ve işindeki verimin azalacağına delalet eder.

Kahve falında mevsimsiz mandalina görmek artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, aylık gelirinin artacağına delalet eder.

Kahve falında dalında mandalina görmek kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, hak yiyeceğine inanılır.

Kahve falında mandalina koparıp yemek iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil mandalina görmek çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir