AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil mandalina görmek

Kahve falında yeşil mandalina görmek

Kahve falında yeşil mandalina görmek muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına işarettir.

Kahve falında yeşil mandalina gördüyseniz:

  • Sorumluluk almanız gereken konular daha da fazlalaşabilir.

Kahve falında yeşil mandalina yemek tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil mandalina görmek haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, güzel ve önemli işler yapacağına yorulur.

Kahve falında yeşil mandalina toplamak herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında kurtlu mandalina görmek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında turuncu mandalina görmek eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında mandalina toplamak yemek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına delalettir.

Kahve falında portakal mandalina görmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında soyulmuş mandalina görmek evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir