AnaSayfa / Genel / Kahve falında mandalina kabuğu görmek

Kahve falında mandalina kabuğu görmek

Kahve falında mandalina kabuğu görmek bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, kişinin başına kötü bir olay geleceğine, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, iyilik bulacağına, şifa edineceğine, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında mandalina kabuğu gördüyseniz:

  • Size olumlu etkisi olacak ya da olumlu değişiklikler yapmanızı sağlayacak konularda girişimlerde bulunabilir veya bağlayıcı sözler verebilirsiniz.

Kahve falında mandalina kabuğu görmek buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine mandalina vermek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında mandalina ağacı dikmek içine büyük bir huzurun dolacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında çürük mandalina görmek bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine inanılır.

Kahve falında mandalina seçmek emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında mandalina toplamak yemek insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, kudreti ve cesareti bulacağına delalettir.

Kahve falında mandalina dağıtmak yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, yolunda gideceğine inanılır.

Kahve falında mandalina soyduğunu görmek çaresiz ve çözümsüz kalacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir