AnaSayfa / Genel / Kahve falında manav tezgahı görmek

Kahve falında manav tezgahı görmek

Kahve falında manav tezgahı görmek sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında manav tezgahı gördüyseniz:

  • Gereken enerjiyi bulmak için hayatınızda biraz yer açmanız gerekecek.

Kahve falında manav tezgahı görmek sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına alamet eder.

Kahve falında manavcılık yapmak ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına yorulur.

Kahve falında manavdan domates almak onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına işaret eder.

Kahve falında manava gitmek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında manavdan alışveriş yapmak yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına işaret eder.

Kahve falında manav dükkanı açmak kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında manav görmek hayatın kolaylaşacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına rivayet eder.

Kahve falında manavdan sebze almak zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir