AnaSayfa / Genel / Kahve falında manav görmek

Kahve falında manav görmek

Kahve falında manav görmek kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, umutsuz olacağına, üzüleceğine, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, mal kayıpları da yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında manav gördüyseniz:

  • Duygusal konu veya durumlar işlerinize karışırsa ilerlemeniz yavaşlayabilir.

Kahve falında manavda karpuz görmek kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına rivayet eder.

Kahve falında manavdan alışveriş yapmak işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, yuva kurmasına yardımcı olunacağına işaret eder.

Kahve falında manav açmak büyük miktarda kazanç elde edeceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında manav olduğunu görmek saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında manava gitmek verilen kararların geri çekileceğine, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında manavdan meyve almak sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında manavdan sebze almak iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında manav tezgahı görmek iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir