AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyun gübresi görmek

Kahve falında koyun gübresi görmek

Kahve falında koyun gübresi görmek kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına delalettir.

Kahve falında koyun gübresi gördüyseniz:

  • Karar veremediğiniz bir konuyu biraz daha gözlemlerseniz incelikleri hemen farkedebilirsiniz.

Kahve falında koyun gübresi görmek parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında davar gübresi görmek zor ve kötü günler geçireceğine, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında gübre yığını görmek işlerin çok iyiye gideceğine, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gübre görmek sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuk gübresi görmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, zorlukların geride kalacağına işarettir.

Kahve falında tarlaya gübre atmak hayata daha sıkı tutunacağına, sevdiği birini kırmaya tabir olunur.

Kahve falında at gübresi görmek Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gübre atmak ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir