AnaSayfa / Genel / Kahve falında makyajsız olmak

Kahve falında makyajsız olmak

Kahve falında makyajsız olmak yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, zor bir duruma düşüleceğine, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında makyajsız olmak gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz şeyler için harakete geçin.

Kahve falında yeşil makyaj görmek ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi makyaj yapmak bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına alamet eder.

Kahve falında saç makyaj yaptırmak kötü günlerin arkada kalacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında aşırı makyaj yapmak yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, kötülüklerden uzak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında makyajlı bir yüz görmek beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzünü makyajlı görmek kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözlerine makyaj yapmak çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine işarettir.

Kahve falında mor makyaj görmek tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir