AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil makyaj görmek

Kahve falında yeşil makyaj görmek

Kahve falında yeşil makyaj görmek elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, büyük bir saygınlık kazanacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, insanlarla tartışacağına işarettir.

Kahve falında yeşil makyaj gördüyseniz:

  • Sosyal anlamda eksiklerinizi fark edip düzeltebilirsiniz.

Kahve falında göze yeşil makyaj yapmak kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil makyaj yaptırmak uzun bir hayat yaşayacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında yeşil makyaj yapmak işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına yorulur.

Kahve falında yeşil makyaj görmek hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil renkli makyaj yapmak hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine delalet eder.

Kahve falında kendine makyaj yapıldığını görmek hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyi makyajlı görmek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında bir erkeği makyajlı görmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir