AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının makatını görmek

Kahve falında kocasının makatını görmek

Kahve falında kocasının makatını görmek kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, toparlanacağına, kendine geleceğine, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, yarar getireceğine, insan sevindireceğine, dua alacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocasının makatını gördüyseniz:

  • Toz duman sona erdiğinde kendinizi daha iyi bir yerde bulabilirsiniz.

Kahve falında kocasının makatını görmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında makattan yılan çıktığını görmek yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında makata parmak atmak yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine delalet eder.

Kahve falında kendi makatını görmek sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına yorulur.

Kahve falında makat yalamak dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına delalet eder.

Kahve falında makatta kan görmek zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında makatta kıl görmek en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, sakin ve huzurlu günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında başkasının makatını görmek ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir