AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi makatını görmek

Kahve falında kendi makatını görmek

Kahve falında kendi makatını görmek elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, kime gideceğine, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine inanılır.

Kahve falında kendi makatını gördüyseniz:

  • O yüzden bazı konularda düşük profil çizmenizde fayda var.

Kahve falında makattan yılan çıktığını görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında makatta kan görmek çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına alamet eder.

Kahve falında kıllı makat görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında makat deliği görmek iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, işlerin günden güne açılacağına delalet eder.

Kahve falında makattan kan geldiğini görmek kendisi için isabetli adımlar atacağına, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında makattan kıl koparmak sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, başarı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında makata parmak atmak hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin makatını görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir