AnaSayfa / Genel / Kahve falında makas görmek

Kahve falında makas görmek

Kahve falında makas görmek bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, başarı için fırsatların artacağına, dileklerin gerçekleşeceğine, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, sevgisinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında makas gördüyseniz:

  • Bazı konular düşünüldüğü ya da üzerinde anlaşıldığı gibi ilerlemeyebilir.

Kahve falında makasla kendi saçını kesmek hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına inanılır.

Kahve falında makas kaybetmek ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birine tırnak makası vermek fal sahibinin şanssızlık yaşayacağına, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin makas verdiğini görmek sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaşını makasla kesmek yaşanan kötü olayların unutulacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına işaret eder.

Kahve falında makas böceği görmek emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirpik makası görmek yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine delalettir.

Kahve falında kendi saçını makasla kesmek birikimlerine büyük zarar  geleceğine, karşısına iyi insanların çıkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir