AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisine makas vermek

Kahve falında birisine makas vermek

Kahve falında birisine makas vermek ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında fal sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına işarettir.

Kahve falında birisine makas vermek gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde veya soru işaretleri olan ilişkilerinizde belli değişiklikler yapmak zorunda hissedebilirsiniz.

Kahve falında iki makas görmek sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalettir.

Kahve falında tırnak makası bulmak ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, üzüleceğine, yıpranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında demir makası görmek mutlu ilişkiler kuracağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın makas görmek fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, işlerinin çok iyi olacağına delalet eder.

Kahve falında kırık makas görmek güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçlarını makasla kesmek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin elinde makas görmek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde makas tutmak çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, sonunda maddi zarara gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir