AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini makasla öldürmek

Kahve falında birini makasla öldürmek

Kahve falında birini makasla öldürmek rakipsiz hale geleceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, günaha gireceğine, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında birini makasla öldürmek gördüyseniz:

  • Seyahat planları yapabilirsiniz.

Kahve falında birini makasla öldürmek çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında makasla adam öldürmek yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında makas kaybetmek yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni makas görmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına delalet eder.

Kahve falında makası görmek işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının elinde makas görmek rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, lüks şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden makas almak kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında makas atmak sık sık alışverişe gidebileceğine, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir