AnaSayfa / Genel / Kahve falında makam arabasına binmek

Kahve falında makam arabasına binmek

Kahve falında makam arabasına binmek kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine yorulur.

Kahve falında makam arabasına binmek gördüyseniz:

  • Gideceğiniz davetlerde yeni arkadaşlar edinebilirsiniz.

Kahve falında başbakanın makam arabasına binmek pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında makam arabasına binmek kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında makam aracına binmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine işaret eder.

Kahve falında makam arabası görmek aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, gelecekte yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında siyah makam arabası görmek çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında makam odası görmek kendisine bir çiftlik evi alacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında makama yükselmek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında makam masası görmek kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir