AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini yüksek makamda görmek

Kahve falında kendini yüksek makamda görmek

Kahve falında kendini yüksek makamda görmek çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kişinin her daim iyi anılacağına, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, sorunlarının sürekli artacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini yüksek makamda gördüyseniz:

  • Yeni aktiviteler deneyimleyebilir veya yeni kişilerle tanışmanızı sağlayacak faaliyetlere katılabilirsiniz.

Kahve falında yüksek makamda birini görmek çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına delalettir.

Kahve falında yüksek makamdan birini görmek aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında kendini yüksek makamda görmek maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında yüksek makamlı birini görmek hayatının kolaylaşacağına, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine delalettir.

Kahve falında makam mevki görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında üst makam görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına rivayet eder.

Kahve falında makam aracına binmek şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına işarettir.

Kahve falında makam görmek yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, daha lüks bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir