AnaSayfa / Genel / Kahve falında makam masası görmek

Kahve falında makam masası görmek

Kahve falında makam masası görmek alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, her zaman haklının yanında olacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine işaret eder.

Kahve falında makam masası gördüyseniz:

  • Katılımda bulunmadan önce söylediklerimi hatırlamanızda fayda var.

Kahve falında makam masası görmek büyük başarılar kazanacağına, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında makam aracı görmek daha güzelleşeceğine, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında makama oturmak ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında makam mevki sahibi olmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında başbakanın makam arabasına binmek kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına işarettir.

Kahve falında makamı mahmudu görmek sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, birikmiş parasının olacağına delalettir.

Kahve falında makamlı birini görmek hüsrana uğrayacağına, yaşamın daha kolay hale geleceğine inanılır.

Kahve falında yüksek makamda birini görmek afiyette olacağına, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir