AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek makamda birini görmek

Kahve falında yüksek makamda birini görmek

Kahve falında yüksek makamda birini görmek evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek makamda birini gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamların içine çekilebilirsiniz.

Kahve falında yüksek makamlı birini görmek karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine yorulur.

Kahve falında kendini yüksek makamda görmek eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek makamda birini görmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, sorunlarının çözüleceğine inanılır.

Kahve falında yüksek makamdan birini görmek bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına işarettir.

Kahve falında makam odasına girmek iyi hissedeceğine, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında makama yükselmek tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında makamlı birini görmek kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına alamet eder.

Kahve falında makam şöförü olmak çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir