AnaSayfa / Genel / Kahve falında makamı mahmudu görmek

Kahve falında makamı mahmudu görmek

Kahve falında makamı mahmudu görmek ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, Allah’ın yolundan gideceğine, sağlığını da kaybedeceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında makamı mahmudu gördüyseniz:

  • Zamanla herşeyi teker teker göreceksiniz.

Kahve falında makamı mahmudu görmek eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına inanılır.

Kahve falında mahçup görmek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında mahsül toplamak ekmeğinin azalacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına delalettir.

Kahve falında mahmut hüdayi görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında aziz mahmut hüdayi hazretlerini görmek sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında mahmut görmek maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mahçup olmak işinde geniş yetkilerle donatılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mahmut hüdayi hazretlerini görmek büyük sorunların yaşanacağına, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir