AnaSayfa / Genel / Kahve falında makam aracı görmek

Kahve falında makam aracı görmek

Kahve falında makam aracı görmek kısmetinin de açılacağına, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, huzurunu yerine getireceğine, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında makam aracı gördüyseniz:

  • Bir an önce harekete geçmelisiniz, zamanlama çok önemli olabilir.

Kahve falında makam aracına binmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, hayatının zorlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında makam aracı görmek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, gönül gözünün açılacağına delalettir.

Kahve falında servis aracını kaçırmak hayatının kolaylaşacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ufo aracı görmek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine inanılır.

Kahve falında asker aracı görmek aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine işarettir.

Kahve falında aracı olmak dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında cenaze aracı kullanmak işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine işaret eder.

Kahve falında aracın yandığını görmek kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir