AnaSayfa / Genel / Kahve falında makale yazmak

Kahve falında makale yazmak

Kahve falında makale yazmak atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, bir sebeple sıkıntılarının artacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına delalettir.

Kahve falında makale yazmak gördüyseniz:

  • Siz, zarafetinizi koruyarak olayların gidişine göre davranmalısınız.

Kahve falında makale yazmak düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye işarettir.

Kahve falında makale görmek büyük işlere girileceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına delalet eder.

Kahve falında sure yazmak hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine alamet eder.

Kahve falında arapça yazı yazdığını görmek istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, işlerinde başarılı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüze yazı yazmak karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına delalet eder.

Kahve falında hat yazdığını görmek büyük ses getirecek işlere girileceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah kalemle yazı yazmak yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin şiir yazdığını görmek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, esenliğe kavuşulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir