AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin şiir yazdığını görmek

Kahve falında birinin şiir yazdığını görmek

Kahve falında birinin şiir yazdığını görmek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, huzurunun da yerine geleceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine inanılır.

Kahve falında birinin şiir yazdığını gördüyseniz:

  • Maddi açıdan girdiğiniz veya girmeyi planladığınız maceralarda diğerleriyle aynı şekilde düşünmüyor olabilirsiniz.

Kahve falında şiir yazmak hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliye şiir yazmak masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında birinin şiir yazdığını görmek hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza inanılır.

Kahve falında şiir yazdığını görmek malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına işaret eder.

Kahve falında aşk şiiri yazmak çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, rızkının eksileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin şiir okuduğunu görmek kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına inanılır.

Kahve falında şiir okuduğunu görmek kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğine şiir okumak uykusuz geceler yaşanacağına, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir