AnaSayfa / Genel / Kahve falında hat yazdığını görmek

Kahve falında hat yazdığını görmek

Kahve falında hat yazdığını görmek çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, rahatının her zaman yerinde olacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, yaşananları unutturacağına, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, yaptığı hatalardan ders alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hat yazdığını gördüyseniz:

  • Biraz daha temkinli olmakta fayda var.

Kahve falında hat yazmak yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında hat yazdığını görmek evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına yorulur.

Kahve falında hat yazısı yazmak evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, iyiliğe ve güzelliğe rivayet etmektedir.

Kahve falında hatice validemizi görmek zaaflarına kapılacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında telefon hattı almak barış ve sevgi ortamında bulunacağına, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek gerilim hattı görmek uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında hatice ismini görmek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına işarettir.

Kahve falında hatice ismini duymak aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir