AnaSayfa / Genel / Kahve falında sure yazmak

Kahve falında sure yazmak

Kahve falında sure yazmak onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında sure yazmak gördüyseniz:

  • Dikkatli adımlar atmanızda fayda var.

Kahve falında yasin suresini yazmak düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sure yazmak sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına inanılır.

Kahve falında tahtaya isim yazmak aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüye mektup yazmak atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, her istediğini elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cama yazı yazmak dara düşeceğine, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tutanak yazmak hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine delalettir.

Kahve falında siyah yazı yazmak maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında avucuna yazı yazmak çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir