AnaSayfa / Genel / Kahve falında na mahrem yerini görmek

Kahve falında na mahrem yerini görmek

Kahve falında na mahrem yerini görmek problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, başa iş açacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına delalet eder.

Kahve falında na mahrem yerini gördüyseniz:

  • Güvenebileceğiniz kişilerle paylaşacağınız gerçekler çok önem olabilir.

Kahve falında mahrem yerini görmek haberler alacağına, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir insanın mahrem yerini görmek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına işarettir.

Kahve falında bir başkasının mahrem yerini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocanın mahrem yerini görmek çok zor bir duruma düşeceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mahrem yerini traş etmek yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında mahrem yerini yıkamak hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş birinin mahrem yerini görmek kendini yiyip bitireceğine, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına yorulur.

Kahve falında oğlunun mahrem yerini görmek ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, düşmanını alt edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir