AnaSayfa / Genel / Kahve falında mahkum olan birini görmek

Kahve falında mahkum olan birini görmek

Kahve falında mahkum olan birini görmek üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan fal sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına inanılır.

Kahve falında mahkum olan birini gördüyseniz:

  • Tavsiyelerde bulunmak isterseniz politik davranmanızda fayda var.

Kahve falında mahkumun kaçtığını görmek karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında mahkum görmek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında mahkum olmak kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir mahkum görmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında mahkum edilmek kişinin tek başına kalacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine işarettir.

Kahve falında mahkum kadın görmek büyük sıkıntıları olmayacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına tabir olunur.

Kahve falında mahkum olan birini görmek belalı insanlara denk geleceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tekerlekli sandalyeye mahkum olmak hile ile mal elde edeceğine, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir