AnaSayfa / Genel / Kahve falında idama mahkum edildiğini görmek

Kahve falında idama mahkum edildiğini görmek

Kahve falında idama mahkum edildiğini görmek kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında idama mahkum edildiğini gördüyseniz:

  • Yapacağınız kural dışı şeyler büyük hatalar olarak karşınıza dikilebilirler.

Kahve falında idama mahkum edilmek mutsuz ve üzgün olacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında idama mahkum edildiğini görmek bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında idama mahkum olmak çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında birinin idama gittiğini görmek kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine inanılır.

Kahve falında idamlık görmek bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında birini idamdan kurtarmak çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında idama gitmek sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında idamdan kaçmak sıkıntı dolu günler yaşanacağına, zenginliğe delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir