AnaSayfa / Genel / Kahve falında mahkuma sarılmak

Kahve falında mahkuma sarılmak

Kahve falında mahkuma sarılmak kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, ekmeğinin bereketleneceğine, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında mahkuma sarılmak gördüyseniz:

  • Size ekstra kazanç getirecek parlak fikirleriniz olabilir.

Kahve falında mahkuma sarılmak zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında mahkum kaçırmak elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, kazancı arttıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mahkumun çıktığını görmek istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine delalettir.

Kahve falında mahkum olduğunu görmek yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüme mahkum edilmek aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında idama mahkum edilmek ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kelepçeli mahkum görmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mahkumun kaçtığını görmek kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir