AnaSayfa / Genel / Kahve falında mahkemede ağlamak

Kahve falında mahkemede ağlamak

Kahve falında mahkemede ağlamak ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mahkemede ağlamak gördüyseniz:

  • Gelişmelerin hızına ayak uyduramadığın için olaylar öncelikle sana hoş olmayan sürprizler gibi geliyor.

Kahve falında mahkemede ağlamak sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mahkemede sanık olmak emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, moralin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında mahkemeye vermek dinine bağlı kalacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına alamet eder.

Kahve falında mahkemede beraat etmek kendi işinin sahibi olunacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine tabir olunur.

Kahve falında mahkeme ve hakim görmek büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine tabir olunur.

Kahve falında mahkemeye verildiğini görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, masrafların altında kalacağına yorulur.

Kahve falında mahkemeye geç kalmak şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, mutlu bir yuvaya sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mahkemede boşanmak kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir