AnaSayfa / Genel / Kahve falında mahkemeye geç kalmak

Kahve falında mahkemeye geç kalmak

Kahve falında mahkemeye geç kalmak sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, ismini herkese duyuracağına, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, başarılarının devamlı olacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mahkemeye geç kalmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi ihtiyaçlarınıza uymayan yönlere itebilir.

Kahve falında mahkemeye geç kalmak yaptığı iş ile başarılı olacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mahkemede serbest kalmak kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, farklı sosyal ortamlara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında mahkemede ifade vermek kötü haberler alınacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mahkeme kazanmak birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine işarettir.

Kahve falında mahkeme kapısı görmek var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine yorulur.

Kahve falında mahkemeye verildiğini görmek çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını mahkemede görmek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, korkularının yok olacağına alamet eder.

Kahve falında mahkemede boşanmak işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir