AnaSayfa / Genel / Kahve falında mahkemede beraat etmek

Kahve falında mahkemede beraat etmek

Kahve falında mahkemede beraat etmek düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, iyi şeyler yaşayacağına, bulunduğu mevkide yükseleceğine inanılır.

Kahve falında mahkemede beraat etmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylarla uğraşmanız gerekebilir, ani kararlar almaktan da kaçınılmasında fayda var.

Kahve falında mahkemeden beraat etmek borçlarını ödemeyi başaracağına, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında mahkemede beraat etmek yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında beraat etmek gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına işarettir.

Kahve falında beraat ettiğini görmek maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine delalettir.

Kahve falında başkasının beraat ettiğini görmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına işarettir.

Kahve falında mahkemeye düşmek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında askeri mahkeme görmek bolluğun ve bereketin artacağına, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mahkemeyi kaybettiğini görmek sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir