AnaSayfa / Genel / Kahve falında mahkemede sanık olmak

Kahve falında mahkemede sanık olmak

Kahve falında mahkemede sanık olmak aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, işlerinin günden güne azalacağına, ayrıcalık elde edeceğine, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında mahkemede sanık olmak gördüyseniz:

  • Oluşan durumlar sizin için faydalı sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında mahkemede sanık olmak bir koyulan işten yüz kazanılacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında sanık olmak nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, yeni bir iş kapısı bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sanık görmek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında mahkeme olmak art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında mahkemelik olduğun kişiyi görmek korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mahkeme evrakı görmek yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mahkemede tutuklanmak mutluluk verici haberlerin alınacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mahkeme kağıdı görmek girdiği işleri kaybedeceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir