AnaSayfa / Genel / Kahve falında mahkemeye vermek

Kahve falında mahkemeye vermek

Kahve falında mahkemeye vermek huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, zor durumda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mahkemeye vermek gördüyseniz:

  • Durumu iyice kızdırmanın bir faydası olmayacağından kontrollü olmanızda fayda var.

Kahve falında mahkemede olmak yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına rivayet eder.

Kahve falında mahkeme kazandığını görmek sorunların tamamen ortadan kalkacağına, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine alamet eder.

Kahve falında kendini mahkemede görmek rahat bir iş hayatının başlayacağına, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine tabir olunur.

Kahve falında mahkeme salonunda olmak uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında mahkemede şahitlik yapmak uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında mahkemeye çıktığını görmek onların bir adım önüne geçeceğine, büyük miktarda para kazanacağına işarettir.

Kahve falında mahkeme ve hakim görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine delalet eder.

Kahve falında mahkemede ceza almak huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir