AnaSayfa / Genel / Kahve falında mahalle fırını görmek

Kahve falında mahalle fırını görmek

Kahve falında mahalle fırını görmek bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, gönlünce bir hayata kavuşacağına, şöhret ve itibar kazanacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına alamet eder.

Kahve falında mahalle fırını gördüyseniz:

  • Olumsuz bir tarafı kendisini objektif görememesidir.

Kahve falında mahalle fırını görmek kazancın katlanacağına, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında çingene mahallesine gitmek herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine işarettir.

Kahve falında mahallede düğün görmek sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mahallede yangın görmek şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, rahat bir hayat yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni mahalle görmek mal ve para sahibi olacağına, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında eski yaşadığı mahalleyi görmek çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında eski oturduğun mahalleyi görmek iş hayatında çok zarar edileceğine, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mahallede gezmek sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, patlama noktasına geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir