AnaSayfa / Genel / Kahve falında mahallede düğün görmek

Kahve falında mahallede düğün görmek

Kahve falında mahallede düğün görmek kötü kimselerin ağına düşeceğine, yeni çalışmalar yapılacağına, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, nefsini terbiye etmeyi başaracağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında mahallede düğün gördüyseniz:

  • Sağlığınızla ilgili başlıklar kendini hatırlatabilir.

Kahve falında mahallede düğün görmek talihinin artacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında mahallede futbol oynamak işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski mahallemi görmek maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına yorulur.

Kahve falında mahallede yangın çıktığını görmek iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, kişinin fakirleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında mahalle arkadaşını görmek kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında mahallede cenaze görmek karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına işarettir.

Kahve falında mahalle yangını görmek kendini dinine daha fazla vereceğine, sıkıntılara neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mahalle kavgası görmek yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir