Kahve falında mahalle arkadaşını görmek

Kahve falında mahalle arkadaşını görmek hem işinde başarılı olacağına, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, şansının da döneceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında mahalle arkadaşını gördüyseniz:

  • Sizden yaşça büyük veya muhafazakar kişilerle bir problem yaşanabilir.

Kahve falında eski mahalle arkadaşını görmek yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mahalle arkadaşını görmek heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına işaret eder.

Kahve falında eski oturduğun mahalleyi görmek bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mahalle muhtarını görmek sorun üstüne sorun yaşanacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mahallede yangın görmek kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında çingene mahallesinden geçmek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine işarettir.

Kahve falında mahallede yürümek düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, toplum için faydalı işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında çingene mahallesine gitmek üzüleceğine ve hastalanacağına, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir