AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski mahallemi görmek

Kahve falında eski mahallemi görmek

Kahve falında eski mahallemi görmek her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, kötü yola sapmayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına delalettir.

Kahve falında eski mahallemi gördüyseniz:

  • Bir seyahat, bazı kişilerin size bazı konularda eşlik etmesi ya da sevdiğiniz işlere zaman ayırmak size iyi gelebilir.

Kahve falında eski mahalleye gitmek sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski mahalle arkadaşını görmek makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında eski mahalleni görmek işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski mahalleyi görmek bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında eski yaşadığı mahalleyi görmek manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski mahalleye taşınmak onu dinleyeceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında eski oturduğun mahalleyi görmek işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, rızkını kazanırken zorlanmayacağına işaret eder.

Kahve falında eski oturduğu mahalleyi görmek kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir