AnaSayfa / Genel / Kahve falında mahallede cenaze görmek

Kahve falında mahallede cenaze görmek

Kahve falında mahallede cenaze görmek sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, ona emek vereceğine, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, alım gücünde yükselme olacağına alamet eder.

Kahve falında mahallede cenaze gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük bazı planlarınız olabilir.

Kahve falında mahallede cenaze görmek başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, gözden düşeceğine, ayıplanacağına delalettir.

Kahve falında eski mahalleni görmek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski oturduğu mahalleyi görmek kendisini çok zor durumlarda bulacağına, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına tabir olunur.

Kahve falında mahalle bakkalını görmek hayatını yoluna koymaya, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine işarettir.

Kahve falında mahallede yangın görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski mahallemi görmek isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Kahve falında mahallede gezmek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yıkılmış mahalle görmek çok daha büyük işlere gireceğine, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir